Hitvallásunk

A legkiválóbb kötöttáru titka a kivételes, első látásra szembeötlő dizájn tökéletes kivitelezéssel. Ha ezeknek akár csak egyike is hiányzik, annak eredménye egy átlagosnak sem nevezhető termék. Mi a Meta-Tex International-nél biztosítjuk, hogy az Ön által megálmodott designból kihozzuk a maximális potenciális terméket, legmagasabb minőségű kötöttáru termék formájában. Rugalmasságunkat, gyorsaságunkat és tapasztalatainkat állítjuk annak szolgálatába, hogy nemzetközi vásárlóink bázisa lépést tudjon tartani az aktuális trendekkel és változásokkal anélkül, hogy le kelljen mondania a kiváló minőségről.

Image

Folyamataink

1 1
Stílus és Design

Összegyűjtünk minden, a termékkel kapcsolatos specifikációt (stílusok, mérettáblázatok, alapanyagok). Segítséget nyújtunk Ügyfeleinknek az alapanyagok és kiegészítők kiválasztásában.

2 2
Mintadarabok készítése

Ebben a fázisban legyártjuk a termék(ek) mintadarabjait. Ügyfeleink specifikációi alapján többféle mintát bocsátunk rendelkezésre: fotómintákat, értékesítői mintadarabokat, gyártás előtti mintákat stb.

3 3
Gyártás

Ha Ügyfelünk a mintát jóváhagyja, megtervezzük és elkezdjük a termék(ek) gyártását. Ebben a fázisban történik az első minőségellenőrzés is.

4 4
Konfekcionálás

Mielőtt elérné végleges formáját, a termék a gyártást követően több további folyamaton megy keresztül, mint például a gőzölés, szabás, varrás, ketlizés, végáru gőzölés. Ezek alatt a műveletek alatt a minőségi ellenőrzés folyamatos, melynek során ellenőrizzük, hogy a termék az ügyfél specifikációinak megfelelően készült-e el.

5 5
Minőségellenőrzés

Ebben a fázisban alaposan szemügyre vesszük az árut, hogy azok az ügyfelek által meghatározott szempontoknak biztosan megfeleljenek.

6 6
Csomagolás és szállítás

A termékeket becsomagoljuk és előkészítjük a szállításra.